Einrichtungen

Sanitäre Einrichtungen

Begin 2021 heeft het sanitair-gebouw eindelijk zijn plek op kampeerterrein De Zonnegaard mogen innemen.
Deze unit bestaat uit 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 4 privé wasgelegenheden en een baby wasruimte welke allen afzonderlijk bereikbaar en afsluitbaar zijn. Verder is er nog een open ruimte voor het wassen van groenten en het doen van de vaat. Ook een stortplaats voor chemisch toiletten is aanwezig.

Op Kampeerveld De Woord staat een kleiner sanitair gebouw. Deze heeft twee afsluitbare sanitaire ruimtes met beide een douche, toilet en wasbak.
Aan de achterzijde van het sanitair gebouw is een kleine veldkeuken opgesteld.

Achter zaal De Zonnedans, naast de Zonnegaard en het parkeerveld treft u nog twee sanitair gebouwtjes. Een met twee toiletten en twee wastafels en een gebouwtje met twee afzonderlijke badkamers (douche, toilet, wastafel). Deze gelegenheden zijn niet standaard toegankelijk voor gasten. Ze worden voornamelijk ingezet bij verhuur van Zaal De Zonnedans en of terreinhuur door grote groepen.

In het receptiegebouw is een toilet aanwezig bestemd voor gasten die zich komen melden of voor hen die gebruikmaken van het buitenterras en in het najaar en vroege voorjaar het Rustpunt-terras.

# Wij streven er naar om voor u altijd een wc-rol te hebben hangen, maar neem voor de zekerheid ook uw eigen 2-laags rolletje mee. Beter mee verlegen, dan om verlegen.

Rezeption

Sommer 2020 haben wir die Türen unserer Rezeption geöffnet.
Sie ist von der Hofeinfahrt aus gut sichtbar. Bei der Ankunft können Sie einchecken und es ist möglich, direkt für Ihren Aufenthalt zu bezahlen.
Dies kann per Pin oder bar erfolgen. Für Gruppen bitten wir um eine (An-)Zahlung im Voraus, per Rechnung.

In der Rezeption befindet sich eine touristische Informationsecke mit Prospekten und dergleichen über Winterswijk und seine Umgebung.
Außerdem dient die Rezeption als Shop und es werden allerlei kreative Dinge zum Verkauf angeboten, die meist von den Menschen aus unserer Pflegefarm hergestellt werden. Der Erlös kommt Aktivitäten für unsere Betreuungsteilnehmer zugute.

Naast de receptie is een klein buitenterras met uitzicht op de speeltuin en een gedeelte van het erf. U kunt hier, ub het najaar en vroege voorjaar tegen kleine vergoeding, zelf een kopje koffie of thee bereiden. In het najaar zijn er wat producten van het Landgoed te koop en bij goede oogst soms nog wat producten uit onze moes- en pluktuin.

Für Kinder

Auf dem Gelände gibt es viel Platz zum Entdecken, Paddeln, Toben und Hütten bauen.
In der Nähe des Hofes befindet sich ein Spielplatz, auf dem sich Kinder unter Aufsicht eines Erziehungsberechtigten vergnügen können.
Auch für unsere kleinen Gäste gibt es in unmittelbarer Nähe viel zu tun.