Facilities

Sanitary facilities

Begin 2021 heeft het sanitair-gebouw eindelijk zijn plek op kampeerterrein De Zonnegaard mogen innemen.
Deze unit bestaat uit 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 4 privé wasgelegenheden en een baby wasruimte welke allen afzonderlijk bereikbaar en afsluitbaar zijn. Verder is er nog een open ruimte voor het wassen van groenten en het doen van de vaat. Ook een stortplaats voor chemisch toiletten is aanwezig.

Op Kampeerveld De Woord staat een kleiner sanitair gebouw. Deze heeft twee afsluitbare sanitaire ruimtes met beide een douche, toilet en wasbak.
Aan de achterzijde van het sanitair gebouw is een kleine veldkeuken opgesteld.

Achter zaal De Zonnedans, naast de Zonnegaard en het parkeerveld treft u nog twee sanitair gebouwtjes. Een met twee toiletten en twee wastafels en een gebouwtje met twee afzonderlijke badkamers (douche, toilet, wastafel). Deze gelegenheden zijn niet standaard toegankelijk voor gasten. Ze worden voornamelijk ingezet bij verhuur van Zaal De Zonnedans en of terreinhuur door grote groepen.

In het receptiegebouw is een toilet aanwezig bestemd voor gasten die zich komen melden of voor hen die gebruikmaken van het buitenterras en in het najaar en vroege voorjaar het Rustpunt-terras.

# Wij streven er naar om voor u altijd een wc-rol te hebben hangen, maar neem voor de zekerheid ook uw eigen 2-laags rolletje mee. Beter mee verlegen, dan om verlegen.

Reception

Summer 2020 we have opened the doors of our Reception.
It is easily visible from the yard entrance. Upon arrival you can check in and pay for your stay directly.
This can be done by pin or cash. For groups we ask for a (down)payment in advance, per invoice.

In the reception there is a tourist information corner with brochures and the like about Winterswijk and its surroundings.
Furthermore the reception serves as a shop and there are all sorts of creative items for sale, mostly made by the people from our care farm. The proceeds benefit activities for our care participants.

Naast de receptie is een klein buitenterras met uitzicht op de speeltuin en een gedeelte van het erf. U kunt hier, ub het najaar en vroege voorjaar tegen kleine vergoeding, zelf een kopje koffie of thee bereiden. In het najaar zijn er wat producten van het Landgoed te koop en bij goede oogst soms nog wat producten uit onze moes- en pluktuin.

For kids

On the estate, there is plenty of room to explore, paddle, romp and build huts.
Near the yard is a playground where children can enjoy themselves under the supervision of a parent/guardian.
There is also plenty to do in the immediate vicinity for our young guests.