Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kamp Wildeman 2023 _ linkerkant terrein

mei 18 @ 8:00 am - mei 21 @ 5:00 pm

“The Time of The Lonely Wolf is over!”

Veel mannen leiden een eenzaam leven. Worstelen met hun mannelijke identiteit. Proberen tevergeefs te voldoen aan beperkende overtuigingen over wat je als man zou moeten hebben, doen of zijn om een “echte man” te zijn. Durven niet te laten zien en horen wat ze werkelijk denken, voelen en willen. Hebben op de één of andere manier hun vader gemist. Dragen onzichtbare innerlijke wonden met zich mee die zij in relatie met andere mannen hebben opgelopen. Missen diepgaande vriendschappen met andere mannen. Kunnen hun agressie niet bedwingen of hebben moeite met assertief zijn. Of zijn onzeker over hun seksualiteit.

En het wordt er natuurlijk niet beter op wanneer je hier als man in je eentje mee rond blijft lopen ;-).

Maar gelukkig kan het ook anders.

Hoe? Dat kun je op Kamp Wildeman ervaren!

Ervaar de zachte kracht van een cirkel met mannen
De basisstructuur waar we op Kamp Wildeman mee werken is die van een cirkel. En dat is niet voor niets. De vorm van de cirkel waarborgt namelijk dat je erbij hoort, gelijkwaardig bent, de steun van andere mannen kunt ervaren en helemaal jezelf kunt zijn.

Op Kamp Wildeman werken we in drie soorten cirkels: de grote cirkel van alle deelnemers, vaste luistercirkels waarin je 1 keer per dag met een kleinere groep mannen bij elkaar komt om ervaringen te delen en wisselende cirkels rondom concrete vragen, thema’s, werk- en sport- en spel-vormen.

….. Lees verderop de website van kampwildeman.nl

Gegevens

Begin:
mei 18 @ 8:00 am
Einde:
mei 21 @ 5:00 pm
Site:
https://kampwildeman.nl/

Organisator

Coöperatie Wildeman U.A.