Voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Begin 2021 heeft het sanitair-gebouw eindelijk zijn plek op kampeerterrein De Zonnegaard mogen innemen.
Deze unit bestaat uit 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 4 privé wasgelegenheden en een baby wasruimte welke allen afzonderlijk bereikbaar en afsluitbaar zijn. Verder is er nog een open ruimte voor het wassen van groenten en het doen van de vaat. Ook een stortplaats voor chemisch toiletten is aanwezig

Op de Woord staat momenteel onze mobiele sanitair wagen. Deze heeft twee douches en een toilet met een wasbak. In het najaar zijn deze douches niet in gebruik.
Inmiddels worden er een sanitair-gebouwtje in gereedheid gebracht, met twee aparte badkamers (toilet, douche en wasbak).

Achter zaal De Zonnedans, naast de Zonnegaard en het parkeerveld treft u nog twee sanitairgebouwtjes. Een met twee toiletten en twee wastafels en een gebouwtje met twee afzonderlijke badkamers (douche, toilet, wastafel).

In het receptiegebouw is ook een toilet aanwezig, bestemd voor gasten die zich komen melden of voor hen die gebruikmaken van het buitenterras.

# Wij streven er naar om voor u altijd een wc-rol te hebben hangen, maar neem voor de zekerheid ook uw eigen rolletje mee. Beter mee verlegen, dan om verlegen.

Receptie

Zomer 2020 hebben wij de deuren van onze Receptie mogen openen.
Via de erfopgang is deze goed zichtbaar. Bij aankomst kunt u zich er eerst even melden en is het mogelijk direct te betalen voor uw verblijf.
Dit kan per pin of contant. Bij groepen vragen wij een (aan)betaling vooraf, per factuur.

In de receptie is een vvv-informatiehoek met folders en dergelijke over Winterswijk en omgeving.
Verder dient de receptie ook als winkeltje en zijn er onder andere allerlei creatieve artikelen te koop, veelal vervaardigd door de mensen van onze zorgboerderij. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten voor onze zorgdeelnemers.

Naast de receptie is een klein buitenterras met uitzicht op de speeltuin en een gedeelte van het erf. U kunt hier, tegen kleine vergoeding, zelf een kopje koffie of thee bereiden. Het buitenterras is ook in het najaar geopend. Er zijn wat producten van het Landgoed te koop en in het najaar soms nog wat producten uit onze moes- en pluktuin.

Voor kinderen

Op het landgoed is alle ruimte om te ontdekken, pootje baden, ravotten en hutten te bouwen.
Nabij het erf is een speeltuin waar kinderen onder toezicht van een ouder/verzorger zich kunnen vermaken.
Ook in de directe omgeving is er van alles te beleven voor onze jonge gasten.

X