Voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Begin 2021 heeft het sanitair-gebouw eindelijk zijn plek op kampeerterrein De Zonnegaard mogen innemen.
Deze unit bestaat uit 4 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 4 privé wasgelegenheden en een baby wasruimte welke allen afzonderlijk bereikbaar en afsluitbaar zijn. Verder is er nog een open ruimte voor het wassen van groenten en het doen van de vaat. Ook een stortplaats voor chemisch toiletten is aanwezig.

Op Kampeerveld De Woord staat een kleiner sanitair gebouw. Deze heeft twee afsluitbare sanitaire ruimtes met beide een douche, toilet en wasbak.
Aan de achterzijde van het sanitair gebouw is een kleine veldkeuken opgesteld.

Achter zaal De Zonnedans, naast de Zonnegaard en het parkeerveld treft u nog twee sanitair gebouwtjes. Een met twee toiletten en twee wastafels en een gebouwtje met twee afzonderlijke badkamers (douche, toilet, wastafel). Deze gelegenheden zijn niet standaard toegankelijk voor gasten. Ze worden voornamelijk ingezet bij verhuur van Zaal De Zonnedans en of terreinhuur door grote groepen.

In het receptiegebouw is een toilet aanwezig bestemd voor gasten die zich komen melden of voor hen die gebruikmaken van het buitenterras en in het najaar en vroege voorjaar het Rustpunt-terras.

# Wij streven er naar om voor u altijd een wc-rol te hebben hangen, maar neem voor de zekerheid ook uw eigen 2-laags rolletje mee. Beter mee verlegen, dan om verlegen.

Receptie

Zomer 2020 hebben wij de deuren van onze Receptie mogen openen.
Via de erfopgang is deze goed zichtbaar. Bij aankomst kunt u zich er eerst even melden en is het mogelijk direct te betalen voor uw verblijf.
Dit kan per pin of contant. Bij groepen vragen wij een (aan)betaling vooraf, per factuur.

In de receptie is een vvv-informatiehoek met folders en dergelijke over Winterswijk en omgeving.
Verder dient de receptie ook als winkeltje en zijn er onder andere allerlei creatieve artikelen te koop, veelal vervaardigd door de mensen van onze zorgboerderij. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten voor onze zorgdeelnemers.

Naast de receptie is een klein buitenterras met uitzicht op de speeltuin en een gedeelte van het erf. U kunt hier, ub het najaar en vroege voorjaar tegen kleine vergoeding, zelf een kopje koffie of thee bereiden. In het najaar zijn er wat producten van het Landgoed te koop en bij goede oogst soms nog wat producten uit onze moes- en pluktuin.

Voor kinderen

Op het landgoed is alle ruimte om te ontdekken, pootje baden, ravotten en hutten te bouwen.
Nabij het erf is een speeltuin waar kinderen onder toezicht van een ouder/verzorger zich kunnen vermaken.
Ook in de directe omgeving is er van alles te beleven voor onze jonge gasten.